Ugrás a fő tartalomra

Újabb útfelújításra buzdít Domboriban a Dunaág 7139 Egyesület - közös cél a jobb infrastruktúráért!

Takács Anikó, a Dunaág 7139 Egyesület elnöke egy új lendületet adott a helyi közösségépítésnek és az infrastrukturális fejlesztéseknek, amikor közzétett egy fontos felhívást az egyesület Facebook oldalán. Az őszi útfelújítások Faddi Önkormányzattal együtt történő előkészítése érdekében a kezdeményezés célja, hogy összegyűjtsék az érintett lakosok, üdülőtulajdonosok támogatását és részvételét az útfelújítási projektben. A kezdeményezés nem csak a közutak állapotának javítását célozza meg, hanem közösségük összefogásának és erőforrásainak hatékony felhasználását is támogatja.

Az egyik felújítandó szakasz esőzés után

Az útfelújítási projekt érintett utcái a következők: Liliom, Margaréta, Muskátli, Gesztenye, Levendula, Diófa, Orgona és Öregfalu hátsó utcája. Azokat az ingatlantulajdonosokat várják, akik elkötelezettek a környék jobbá tételére és hajlandók együttműködni az útfelújítási tervek megvalósításában.

A projekt részletei szerint minden érintett üdülőhöz tartozóan 25.000 forint befizetés szükséges az útfelújítási munkálatokhoz. Az összeg a tervek szerint most is a Faddi Önkormányzat támogatásával együtt kerül felhasználásra, hogy a legjobb minőségű és tartós megoldásokat lehessen biztosítani. A közös összefogás révén ez a pénzügyi hozzájárulás lehetővé teszi az infrastrukturális fejlesztés hatékony megvalósítását.

Takács Anikó elnök asszony hangsúlyozza, hogy az egyesület elkötelezett a közösség fejlesztése iránt, és az útfelújítás csak egy lépés a cél elérése felé. A kezdeményezés mögött ott rejlik a vágy, hogy a helyi lakosok között szorosabb kötelékeket építsenek, és egy élhetőbb, kényelmesebb környezetet teremtsenek mindenkinek.

Az érdeklődő ingatlantulajdonosokat arra kérik, hogy igény esetén vegyék fel a kapcsolatot az alábbi telefonszámon: 06209323923.

Ez a lépés a kezdeményezés sikerének kulcsa, hiszen csak együttműködve érhetik el az elkötelezett közösség által kitűzött célokat.

Az előző, tavaszi útfelújítási projekt iránt mutatkozó érdeklődés és az eddigi pozitív visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy a helyi lakosok készek összefogni a jobb infrastruktúráért és a környékük fejlesztéséért. Takács Anikó és a Dunaág 7139 Egyesület elnöksége büszke arra, hogy ilyen aktív és elkötelezett közösséget láthat maga körül, és bizakodóan várják az útfelújítási projekt megvalósításának következő lépéseit.

A Dunaág 7139 Egyesület felhívása tehát nem csupán egy útfelújításra irányul, hanem egy erős közösség építésére és a környék életminőségének javítására. Az összefogás ereje itt is megmutatkozik, és a kezdeményezés példája lehet más közösségek számára is, hogy hogyan lehet közösen elérni a jobb jövőt.

Felhívás!

Forrás:

Kapcsolódó:

Kapcsolódó írások

Napi horgászjegy árusítás

Emlékeztetőként, az alábbi helyszíneken van lehetőség a 2020 évi szezonban horgászjegyet vásárolni a Fadd-Dombori holtághoz. Annyi kiegészítést érdemes megtenni, hogy a hivatalos közleményből kimaradt, miszerint a Faddi Horgászbolt hétköznap délután 13-tól 17-ig is nyitva van, szombaton pedig 12-ig.

Hivatalos: Ismét lehet fürdeni Fadd-Domboriban

Ismét lehet fürdeni Fadd-Domboriban, tette közzé a Tolna Vármegyei Kormányhivatal a weboldalán a közleményt. Máris készen áll a fürdőruhád? A Fadd-Dombori I. és II. számú strandok ismét várják a fürdőzőket! Az 2023. augusztus 11-én bevezetett fürdőzési tilalom végre lejárt, és augusztus 18-tól újból cselezhetünk a hullámok között. A hatóságok alaposan megvizsgálták a vízminőséget, és a laboratóriumi eredmények alapján biztonságosnak ítélték a strandolást. Fotó: Virág Attila Tehát elő a naptejjel, a törülközőkkel, és irány a strand - a Fadd-Dombori partjai már alig várják, hogy újból élvezhessük a nyári napfényt és a frissítő vizet! Az elkövetkezendő 12 napban még lehetnek kisebb zivatarok, záporok, azonban a következő héten ismét a kánikuláé a főszerep. Az alábbi előrejelzés a https://kiderul.startlap.hu/telepules/fadd/ oldalon látható: A bakteriális fertőzés okai jelenleg nem ismertek, így csak találgat mindenki . Bízunk benne, hogy a megelőzésen és a teljes kivizsgáláson dolgozik a

Evezős és egyéb sportversenyek Fadd-Domboriban 2022 évben

2022. május 7 - 8. Fadd-Dombori vagy Sukoró — 6. Outrigger Sárkányhajó Magyar Bajnokság és Rangsoroló 150 méteres futamok 2022. június 4. Fadd-Dombori — Csay Renáta Regionális Akadémiai Kupa (kajak) / Csay R.- és Kammerer Z. Reg. Akadémiai Kupa (kenu) 2022. június 5. Fadd-Dombori — Kammerer Zoltán Regionális Akadémiai Kupa (kajak) 2022. június 11 - 12. Fadd-Dombori — 8. 10 személyes Sárkányhajó Magyar Bajnokság Egyetemi Regatta 200 méteres futamok 2022. június 25 - 26. Fadd-Dombori — Magyar Kupa Döntő 2022. július 8 - 10. Fadd-Dombori — Vidék Bajnokság 2022. július 30. Fadd-Dombori — Triatlon 2022. augusztus 6 - 7. Fadd-Dombori — Kajak-Kenu Gyermek-Kölyök Magyar bajnokság 2022. szeptember 1 - 2. Fadd-Dombori — Kammerer Zoltán Regionális Akadémiai Kupa (kajak) 2022. szeptember 16 - 18. Fadd-Dombori — 20. Sárkányhajó magyar Bajnokság 200 méteres futamok 2022. október 1. Fadd-Dombori — Kammerer Zoltán Regionális Akadémiai Verseny Aki fel szeretne iratkozni Fadd-Dombori eseményeinek naptár