Ugrás a fő tartalomra

Fadd-Dombori Üdülőtelep fejlesztési stratégiája 2022-2027

Fadd-Dombori Üdülőtelep fejlesztési stratégiája szervesen csatlakozik a Nemzeti Fejlesztés 2030 Országos Fejlesztési és Területfejlesztési Koncepciójához és Fadd-Dombori hosszú távú jövőképét, valamint fejlesztési célokat és elveket határoz meg, amely a kormányzat, a megyei és helyi önkormányzatok, a Paksi Atomerőmű, a PIP Kft. segítségével, közös erővel kerülhetnek megvalósításra.

Fadd-Dombori Üdülőtelep fejlesztési stratégiáját a Dunaág 7139 Egyesület szakértői dolgozták ki, maximálisan figyelembe véve a helyi közösség igényeit.

A dokumentum letöltéséhez kattintson ide...

Dokumentum megtekintése letöltés nélkül itt lehetséges:

Kapcsolódó írások

Napi horgászjegy árusítás

Emlékeztetőként, az alábbi helyszíneken van lehetőség a 2020 évi szezonban horgászjegyet vásárolni a Fadd-Dombori holtághoz. Annyi kiegészítést érdemes megtenni, hogy a hivatalos közleményből kimaradt, miszerint a Faddi Horgászbolt hétköznap délután 13-tól 17-ig is nyitva van, szombaton pedig 12-ig.

Nyílt levél a Domborit érintő fürdési tilalom kapcsán

Az alábbi nyílt levelet a Dunaág 7139 Egyesület küldte Fadd polgármestere részére a Dombori holtág strandjait érintő  2023. augusztus 11. napjától érvényes fürdési tilalom kapcsán. A kép illusztráció, forrás: Bing AI Tisztelt Polgármester Úr, Tisztelt Képviselők! Mind Faddon, mind Domboriban a lakosok, és az üdülőtulajdonosok körében nagy érdeklődést és egyben aggodalmat váltott ki, hogy a múlt héten történt fürdővíz vizsgálatok eredménye szerint a Dombori I. és II. számú strand vízminősége nem megfelelő, ami miatt a fürdőzés korlátozását rendelte el az egészségügyi hatóság. A Dunaág 7139 Egyesület célkitűzései között szerepel többek között az aktív közreműködés a település természetvédelmi, zöldfelület védelmi, szennyezés megelőzési és településfejlesztési tevékenységében. Fontos számunkra a közérdekű információhoz jutás biztosítása, és tagjaink pontos tájékoztatása, továbbá az aktív közreműködés az üdülőterülettel kapcsolatos fejlesztések, célok, tervek megvitatásában és megvalósítá

Köszönet és tervek az 1 százalékos felajánlásokból

A Dunaág 7139 Egyesület nevében szeretnénk kifejezni hálánkat mindazoknak, akik az idei év során az adójuk 1%-át szervezetünknek ajánlották fel. Az ilyen önzetlen támogatás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy közösségünk továbbra is fejlődjön és virágozzon.