Ugrás a fő tartalomra

IV. Fadd-Dombori Strandröplabda Kupa eredmények

Hatalmas érdeklődés övezte a IV. Fadd-Dombori Strandröplabda Kupát 2023. augusztusában is. A strandröpi bajnokságok 4 évvel ezelőtt kezdődtek a strand pályáján, akkor még 6 csapat részvételével. Tavaly és idén már a Vitál SE új két pályáján került megrendezésre és idén már 36 csapat részvételével.


A csapatbajnokságon (3 vagy 4 fő) 9 csapat, a férfi párosra 12 csapat, a női párosra 3 pár, a vegyes párosra pedig 12 csapat érkezett! Köszönjük a résztvevőknek a magas színvonalú sportszerű küzdelmet és jó hangulatot, a Vitál SE-nek a pályákat és a szervezésben a segítséget, a Faddi Önkormányzatnak a díjakat, Ervin Balialpolgármesternek a díjátadást, a dombori vendéglátósoknak a felajánlott nyereményeket és a Dunaág 7139 Egyesület elnökének, Takács Anikó-nak és a lebonyolításban segédkező Sz. Gyurinak és Grétinek a segítséget. 


A győztesek: 

Csapatverseny: 

1. Dinamit (Vajda Lara, Tóth Olívia, Sági Norina és Péter Máté), 

2. Terminátor (Sánta Zoltán, Zalavári Gergely, ifj. Sánza Zoltán és Rimóczi Éva) 

3. Csibészek (Gergely Hanna, Gál Barnabás, Kasza Dávid, Pál András) , 

Férfi páros: 

1. Szabó Kornél / Rostás Gergő 

2. Stefi / Tóth "Titó" Gábor 

3. Sándorfi Áron / Hajtol Ádám, 

Női Páros: 

1. Tóth Olívia / Sági Norina, 

2. Kovács Eszter / Link Alexa, 

3. Veress Lili / Vajda Lara, 

Vegyes Páros: 

1. Reshetina Natalia / Babich Aleksandr 

2. Berlinger Dorottya / Berlinger Marcell, 

3. Sági Norina / Péter Máté.


Forrás, fotók: 

Kapcsolódó írások

Napi horgászjegy árusítás

Emlékeztetőként, az alábbi helyszíneken van lehetőség a 2020 évi szezonban horgászjegyet vásárolni a Fadd-Dombori holtághoz. Annyi kiegészítést érdemes megtenni, hogy a hivatalos közleményből kimaradt, miszerint a Faddi Horgászbolt hétköznap délután 13-tól 17-ig is nyitva van, szombaton pedig 12-ig.

Nyílt levél a Domborit érintő fürdési tilalom kapcsán

Az alábbi nyílt levelet a Dunaág 7139 Egyesület küldte Fadd polgármestere részére a Dombori holtág strandjait érintő  2023. augusztus 11. napjától érvényes fürdési tilalom kapcsán. A kép illusztráció, forrás: Bing AI Tisztelt Polgármester Úr, Tisztelt Képviselők! Mind Faddon, mind Domboriban a lakosok, és az üdülőtulajdonosok körében nagy érdeklődést és egyben aggodalmat váltott ki, hogy a múlt héten történt fürdővíz vizsgálatok eredménye szerint a Dombori I. és II. számú strand vízminősége nem megfelelő, ami miatt a fürdőzés korlátozását rendelte el az egészségügyi hatóság. A Dunaág 7139 Egyesület célkitűzései között szerepel többek között az aktív közreműködés a település természetvédelmi, zöldfelület védelmi, szennyezés megelőzési és településfejlesztési tevékenységében. Fontos számunkra a közérdekű információhoz jutás biztosítása, és tagjaink pontos tájékoztatása, továbbá az aktív közreműködés az üdülőterülettel kapcsolatos fejlesztések, célok, tervek megvitatásában és megvalósítá

Újabb útfelújításra buzdít Domboriban a Dunaág 7139 Egyesület - közös cél a jobb infrastruktúráért!

Takács Anikó, a Dunaág 7139 Egyesület elnöke egy új lendületet adott a helyi közösségépítésnek és az infrastrukturális fejlesztéseknek, amikor közzétett egy fontos felhívást az egyesület Facebook oldalán. Az őszi útfelújítások Faddi Önkormányzattal együtt történő előkészítése érdekében a kezdeményezés célja, hogy összegyűjtsék az érintett lakosok, üdülőtulajdonosok támogatását és részvételét az útfelújítási projektben. A kezdeményezés nem csak a közutak állapotának javítását célozza meg, hanem közösségük összefogásának és erőforrásainak hatékony felhasználását is támogatja. Az egyik felújítandó szakasz esőzés után Az útfelújítási projekt érintett utcái a következők: Liliom, Margaréta, Muskátli, Gesztenye, Levendula, Diófa, Orgona és Öregfalu hátsó utcája. Azokat az ingatlantulajdonosokat várják, akik elkötelezettek a környék jobbá tételére és hajlandók együttműködni az útfelújítási tervek megvalósításában. A projekt részletei szerint minden érintett üdülőhöz tartozóan 25.000 forint be