Ugrás a fő tartalomra

Dunaág 7139 Egyesület közgyűlése lesz 2019. július 27-én

Kedves Tagjaink, tisztelt Domborisok! Domborisok összefogásával, Dombori érdekképviseletére 2018-ban, Domboriért Egyesület néven szervezetet alakítottunk, mely Dunaág 7139 Egyesület néven vált hivatalossá. 2019. július 27-én, szombaton 10 órai kezdettel éves közgyűlést tartunk Domboriban a volt kemping éttermében

(volt Hullám Étterem a két strand között, az evezős pályánál, fehér, üveges, rendezvényterületbe nyúló épület a víztoronynál lévő lejáróval szembeni parkoló mellett).

A közgyűlésre várjuk a tagjainkat és azokat is, akik érdeklődnek Dombori ügyei iránt és szeretnék jobban megismerni a Dunaág 7139 Egyesület terveit, tevékenységét és támogatják az üdülőtulajdonosok, helyi vállalkozók, vendégek, vagyis Domborisok összefogásával, az önkormányzati választásokon képviselőjelölttel is induló, Dombori önálló érdekképviseletének felépítését.

A közgyűlés tervezett menete:

  1. Közgyűlési tisztségviselők (pl. jegyzőkönyvvezető) megválasztása és a napirendi pontok elfogadása.
  2. Vékony Viktor elnöknek és Takács Anikó titkárnak, az egyesületünk önkormányzati képviselő jelöltjének beszámolója az egyesület eddigi tevékenységéről. Hozzászólásokat és vitákat követően szavazás a beszámoló elfogadásáról.
  3. Javaslat a következő közgyűlésig terjedő időszak munkatervére, melynek elsődleges célja, hogy Domborinak hatékony érdekképviselete legyen. Az üdülőterület életében nagy horderejű, aktuális kérdésekben, mint például az atomerőmű bővítéshez kapcsolódó fejlesztések, a volt 3-as strand területén megvalósuló beruházás, Dombori fejlesztési, működési irányainak meghatározása az útépítésektől a természetvédelmen át a rendfenntartásig, Dombori egységes álláspontjának kialakítása, melyet a következő időszakban az egyesület képviselni fog. Döntés az önerőből megvalósítandó fejlesztésekről, pl. kiskukák telepítéséről. Szavazás a munkaterv elfogadásáról.
  4. Alapszabály módosítás (pl. a képviselő jelölt állításhoz).
  5. Felügyelő Bizottság és vezetőségi tagok megválasztása.
  6. Egyebek, kérdések, válaszok, egyéni igények, problémák, ötletek összegyűjtése.

A közgyűlésen minden érvényes tagsággal rendelkező tagunk rendelkezik szavazati joggal.

Tisztelettel várjuk a tagjainkat, támogatóinkat és Domborit jobbítani szándékozó érdeklődőket!

Az egyesülethez a közgyűlésen is lehet csatlakozni.

Üdvözlettel:

Dunaág 7139 Egyesület
dunaagegyesulet@gmail.com
https://www.facebook.com/events/326232504950820/

Kapcsolódó írások

Napi horgászjegy árusítás

Emlékeztetőként, az alábbi helyszíneken van lehetőség a 2020 évi szezonban horgászjegyet vásárolni a Fadd-Dombori holtághoz. Annyi kiegészítést érdemes megtenni, hogy a hivatalos közleményből kimaradt, miszerint a Faddi Horgászbolt hétköznap délután 13-tól 17-ig is nyitva van, szombaton pedig 12-ig.

A Dunaág 7139 Egyesület 2023. éves beszámolója

 A Dunaág 7139 Egyesület büszkén jelenti be, hogy a 2023-as év során számos sikeres projektet valósítottunk meg, melyekkel hozzájárultunk Dombori közösségünk fejlődéséhez. A csapadékos időjárás miatti útfelújításoktól kezdve a Te Szedd országos szemétszedési akción át, a közösségi könyvfülkék telepítésén keresztül a Fadd-Dombori Triatlon Fesztivál támogatásáig, számtalan területen bizonyítottuk elkötelezettségünket. Az üdülőhelyi fórum szervezésével és a vízminőség javítására irányuló erőfeszítéseinkkel is kiemelkedő közösségi összefogást sikerült létrehoznunk. Az év során a 1%-os felajánlások révén jelentős anyagi támogatásban részesültünk, melyet a jövőbeni projektek megvalósítására fordítunk, mint például a szúnyoggyérítés. A 2024-es év tervei között szerepel a településrész fejlődésének előmozdítása, a közösségi programok szervezése, és az önkormányzati választásokon való aktív részvétel. További információkért és a teljes beszámolóért kattintson az alábbi linkre.

Köszönet és tervek az 1 százalékos felajánlásokból

A Dunaág 7139 Egyesület nevében szeretnénk kifejezni hálánkat mindazoknak, akik az idei év során az adójuk 1%-át szervezetünknek ajánlották fel. Az ilyen önzetlen támogatás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy közösségünk továbbra is fejlődjön és virágozzon.