Ugrás a fő tartalomra

Dunaág 7139 Egyesület tisztújító taggyűlés és üdülőhelyi fórum 2021. augusztus 15-n

Dunaág 7139 Egyesület tagsága részére, meghívó a 2021. 08. 15-én, 9 órától tartandó tisztújító taggyűlésre.

Kedves Tagjaink!

A Dunaág 7139 Egyesület, 2021.08.15-n, vasárnap 9 órától, Domboriban, a rendezvény területén a cél toronynál tartja 2021. évi taggyűlését, melyen a tagságnak az egyesület új tisztségviselőiről is döntést kell hoznunk, a jelenlegi vezetőség megbízása lejárt.

Az egyesület elnökségébe történő jelölés részleteiről, a jelöltekről és a szavazás menetéről, a két hét múlva tartandó elnökségi ülést követően, még a taggyűlés előtt tájékoztatást küldünk.

A taggyűlést követően, szintén a céltoronynál, 10 órától üdülőhelyi fórumot tartunk. Az üdülőhelyi fórum nyitott, a település vezetői, Dombori gondnokságának vezetője, a horgászegyesület és az atomerőmű bővítéshez kapcsolódó beruházások vezetőinek meghívásával, elsősorban azzal a céllal szervezünk évente találkozót, hogy legyen lehetősége Domboriban a nyaralótulajdonosoknak, vendégeknek, vállalkozóknak találkozni Dombori vezetőivel és fejlesztőivel, megismerjük egymás álláspontját, terveit, elképzeléseit, illetve legyen lehetőség beszélgetni a megoldandó feladatokról, lehetőségekről Domboriban.

A Domborival kapcsolatos kérdéseket, felvetéseket várjuk az egyesület elérhetőségein!

Tehát 

  • 9 órától tisztújító taggyűlés az egyesület tagjainak
  • 10 órától üdülőhelyi fórum

Tisztelettel várjuk a taggyűlésre tagjainkat!

Tisztelettel:

Vékony Viktor
Dunaág 7139 Egyesület elnöke
dunaagegyesulet@gmail.com

Melléklet, a fórum meghívója és programja:

Kapcsolódó írások

Napi horgászjegy árusítás

Emlékeztetőként, az alábbi helyszíneken van lehetőség a 2020 évi szezonban horgászjegyet vásárolni a Fadd-Dombori holtághoz. Annyi kiegészítést érdemes megtenni, hogy a hivatalos közleményből kimaradt, miszerint a Faddi Horgászbolt hétköznap délután 13-tól 17-ig is nyitva van, szombaton pedig 12-ig.

A Dunaág 7139 Egyesület 2023. éves beszámolója

 A Dunaág 7139 Egyesület büszkén jelenti be, hogy a 2023-as év során számos sikeres projektet valósítottunk meg, melyekkel hozzájárultunk Dombori közösségünk fejlődéséhez. A csapadékos időjárás miatti útfelújításoktól kezdve a Te Szedd országos szemétszedési akción át, a közösségi könyvfülkék telepítésén keresztül a Fadd-Dombori Triatlon Fesztivál támogatásáig, számtalan területen bizonyítottuk elkötelezettségünket. Az üdülőhelyi fórum szervezésével és a vízminőség javítására irányuló erőfeszítéseinkkel is kiemelkedő közösségi összefogást sikerült létrehoznunk. Az év során a 1%-os felajánlások révén jelentős anyagi támogatásban részesültünk, melyet a jövőbeni projektek megvalósítására fordítunk, mint például a szúnyoggyérítés. A 2024-es év tervei között szerepel a településrész fejlődésének előmozdítása, a közösségi programok szervezése, és az önkormányzati választásokon való aktív részvétel. További információkért és a teljes beszámolóért kattintson az alábbi linkre.

Köszönet és tervek az 1 százalékos felajánlásokból

A Dunaág 7139 Egyesület nevében szeretnénk kifejezni hálánkat mindazoknak, akik az idei év során az adójuk 1%-át szervezetünknek ajánlották fel. Az ilyen önzetlen támogatás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy közösségünk továbbra is fejlődjön és virágozzon.