Ugrás a fő tartalomra

Dunaág 7139 Egyesület tisztújító taggyűlés és üdülőhelyi fórum 2021. augusztus 15-n

Dunaág 7139 Egyesület tagsága részére, meghívó a 2021. 08. 15-én, 9 órától tartandó tisztújító taggyűlésre.

Kedves Tagjaink!

A Dunaág 7139 Egyesület, 2021.08.15-n, vasárnap 9 órától, Domboriban, a rendezvény területén a cél toronynál tartja 2021. évi taggyűlését, melyen a tagságnak az egyesület új tisztségviselőiről is döntést kell hoznunk, a jelenlegi vezetőség megbízása lejárt.

Az egyesület elnökségébe történő jelölés részleteiről, a jelöltekről és a szavazás menetéről, a két hét múlva tartandó elnökségi ülést követően, még a taggyűlés előtt tájékoztatást küldünk.

A taggyűlést követően, szintén a céltoronynál, 10 órától üdülőhelyi fórumot tartunk. Az üdülőhelyi fórum nyitott, a település vezetői, Dombori gondnokságának vezetője, a horgászegyesület és az atomerőmű bővítéshez kapcsolódó beruházások vezetőinek meghívásával, elsősorban azzal a céllal szervezünk évente találkozót, hogy legyen lehetősége Domboriban a nyaralótulajdonosoknak, vendégeknek, vállalkozóknak találkozni Dombori vezetőivel és fejlesztőivel, megismerjük egymás álláspontját, terveit, elképzeléseit, illetve legyen lehetőség beszélgetni a megoldandó feladatokról, lehetőségekről Domboriban.

A Domborival kapcsolatos kérdéseket, felvetéseket várjuk az egyesület elérhetőségein!

Tehát 

  • 9 órától tisztújító taggyűlés az egyesület tagjainak
  • 10 órától üdülőhelyi fórum

Tisztelettel várjuk a taggyűlésre tagjainkat!

Tisztelettel:

Vékony Viktor
Dunaág 7139 Egyesület elnöke
dunaagegyesulet@gmail.com

Melléklet, a fórum meghívója és programja:

Kapcsolódó írások

Napi horgászjegy árusítás

Emlékeztetőként, az alábbi helyszíneken van lehetőség a 2020 évi szezonban horgászjegyet vásárolni a Fadd-Dombori holtághoz. Annyi kiegészítést érdemes megtenni, hogy a hivatalos közleményből kimaradt, miszerint a Faddi Horgászbolt hétköznap délután 13-tól 17-ig is nyitva van, szombaton pedig 12-ig.

Hivatalos: Ismét lehet fürdeni Fadd-Domboriban

Ismét lehet fürdeni Fadd-Domboriban, tette közzé a Tolna Vármegyei Kormányhivatal a weboldalán a közleményt. Máris készen áll a fürdőruhád? A Fadd-Dombori I. és II. számú strandok ismét várják a fürdőzőket! Az 2023. augusztus 11-én bevezetett fürdőzési tilalom végre lejárt, és augusztus 18-tól újból cselezhetünk a hullámok között. A hatóságok alaposan megvizsgálták a vízminőséget, és a laboratóriumi eredmények alapján biztonságosnak ítélték a strandolást. Fotó: Virág Attila Tehát elő a naptejjel, a törülközőkkel, és irány a strand - a Fadd-Dombori partjai már alig várják, hogy újból élvezhessük a nyári napfényt és a frissítő vizet! Az elkövetkezendő 12 napban még lehetnek kisebb zivatarok, záporok, azonban a következő héten ismét a kánikuláé a főszerep. Az alábbi előrejelzés a https://kiderul.startlap.hu/telepules/fadd/ oldalon látható: A bakteriális fertőzés okai jelenleg nem ismertek, így csak találgat mindenki . Bízunk benne, hogy a megelőzésen és a teljes kivizsgáláson dolgozik a

Evezős és egyéb sportversenyek Fadd-Domboriban 2022 évben

2022. május 7 - 8. Fadd-Dombori vagy Sukoró — 6. Outrigger Sárkányhajó Magyar Bajnokság és Rangsoroló 150 méteres futamok 2022. június 4. Fadd-Dombori — Csay Renáta Regionális Akadémiai Kupa (kajak) / Csay R.- és Kammerer Z. Reg. Akadémiai Kupa (kenu) 2022. június 5. Fadd-Dombori — Kammerer Zoltán Regionális Akadémiai Kupa (kajak) 2022. június 11 - 12. Fadd-Dombori — 8. 10 személyes Sárkányhajó Magyar Bajnokság Egyetemi Regatta 200 méteres futamok 2022. június 25 - 26. Fadd-Dombori — Magyar Kupa Döntő 2022. július 8 - 10. Fadd-Dombori — Vidék Bajnokság 2022. július 30. Fadd-Dombori — Triatlon 2022. augusztus 6 - 7. Fadd-Dombori — Kajak-Kenu Gyermek-Kölyök Magyar bajnokság 2022. szeptember 1 - 2. Fadd-Dombori — Kammerer Zoltán Regionális Akadémiai Kupa (kajak) 2022. szeptember 16 - 18. Fadd-Dombori — 20. Sárkányhajó magyar Bajnokság 200 méteres futamok 2022. október 1. Fadd-Dombori — Kammerer Zoltán Regionális Akadémiai Verseny Aki fel szeretne iratkozni Fadd-Dombori eseményeinek naptár